Olli Kopakkala Piraattipuolueen kunnallisvaaliehdokas Helsingistä

"Jos murhaaja voi tehdä parannuksen, niin miksei homokin"

  • Homot ja lesbot asuvat tunneleissa.
    Homot ja lesbot asuvat tunneleissa.

Homoudesta voi parantua kun uskoo Jumalaan! 20-vuotias biseksuaali Anni pelastui lesbouden synnistä Jeesuksen avulla! Ystävän rukous toi Pyhän hengen Annin elämään ja hän lähti leirille, jossa Annista otettiin lesbous pois.

Näin kertoo kirkon Älä alistu! -kampanjan propaganda-video, joka on eilen julkaistu YouTubessa.

Kampanjan sivuilla kerrotaan:

"Ryhmäpaine, valtamedia, yhteiskunta. Ajattele näin, käyttäydy näin, ole tätä. Kolme asiaa, jotka haluavat kertoa sinulle, millainen sinun pitäisi olla. On helppoa alistua määrittelemään oma identiteetti yleisen mielipiteen, omien elämänkokemusten ja sisäisten tuntemuksien mukaisesti. Kysy kuitenkin itseltäsi, onko se vapautta, että saat täysin vapaasti olla kaikkien ulkopuolisten vaikutteiden pommitettavana ja vapaasti tulla juuri sellaiseksi, kuin maailma sinut sattuu muokkaamaan? Onko se vapautta, että saat tehdä juuri niitä valintoja, joita ympäristösi haluaakin sinun tekevän? Onko se vapautta, että yleinen mielipide on yhtä kuin totuus?"

Tässä siis ilmeisesti tarkoitetaan sitä, että homoseksuaalisuus on vain nuorten trendikäs harrastus, joka muodostuu ryhmän paineen kautta.

Anni pelastui Biseksuaalisuuden pauloista

YouTubesta löytyvä video on kuin äärikristillisten jenkkien tekemä. Olen tottunut näkemään tuollaisia Internetin huumorisivustoilla tai South Parkissa. En olisi ikinä uskonut, että Suomen Ev.Lut. kirkon sisäiset järjestöt olisivat mukana tuomassa tällaista nuorten seksuaalisuuden demonisointia kotimaahan. Inhottavaa olla sellaisen organisaation jäsen joka tuottaa edes välillisesti tällaista saastaa.

Eikä liene ihan sattumaa, että kampanja käynnistyy näin lähellä eduskuntavaaleja.

Kampanjan takaa löytyy:

Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen (SLEY) Nuorisotyö, Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen (SEKL) Nuorten maailma, Opiskelija- ja Koululaislähetys (OPKO), Suomen Luther-säätiö, Suomen Raamattuopiston (SRO) Nuorisotyö, Patmos Lähetyssäätiö,

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (30 kommenttia)

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Kuka näitä rahoittaa:

Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen (SLEY) Nuorisotyö, Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen (SEKL) Nuorten maailma, Opiskelija- ja Koululaislähetys (OPKO), Suomen Luther-säätiö, Suomen Raamattuopiston (SRO) Nuorisotyö, Patmos Lähetyssäätiö

Onko esittelemäsi kampanja Suomen lakien, EU:n yhdenvertaisuuslainsäädännön ja yleisen ihmisoikeusjulistuksen mukainen?

En edes kysy, onko se terveen järjen mukainen.

Käyttäjän timore kuva
Olli Kopakkala

Eipä tuossa taida olla mitään laitonta. Paha kenenkään on osoittaa, ettei "Jumala" olisi sitä mieltä mitä videolla väitetään. Muutenkin tuo on tehty haastattelumuotoon, niin voidaan varmaan tulkita, ettei se edusta mitään virallista kantaa.

Harvinaisen röyhkeä tapaushan tuo on ja vielä törkeämpää, että käytetään nuorten seksuaali-identiteettiä eduskuntavaalikampanjoinnin välineenä.

Käyttäjän Soilihaverinen kuva
Soili Haverinen

"Vielä törkeämpää, että käytetään nuorten seksuaali-identiteettiä eduskuntavaalikampanjoinnin välineenä"

Tarkoititko siis kritisoida omaa blogikirjoitustasi?
Kuinka monta eduskuntavaaliehdokasta videossa esiintyi tai mainittiin? Entä puoluetta? Vai yritätkö viestittää, että kansalaisten tulisi lopettaa mielipiteittensä esittäminen eduskuntavaalien alla?
Vai oliko vaan pakko yrittää paheksua jotain?

Käyttäjän timore kuva
Olli Kopakkala

En oo kyllä tainnut mitään puoluetta nimeltä mainita, mutta silti jotenkin tunnut tietävän mistä on kyse?

Käyttäjän Soilihaverinen kuva
Soili Haverinen

Ai että käytät kirjoituksessasi nuorten seksuaali-identiteettiä vaalikampanjoinnin välineenä?

Jussi Heino

Soili Haverinen on tämän kampanjan pääpapitar Päivi Räsäsen lisäksi. Tätä saarnaa he ovat täällä jakaneet jo pitkän aikaa ja haluavat jokaisen uskovaisen homon joko menevän sekaisin psyykkkisesti tai tappavan itsensä. Jos ihminen on homo hän ei muuksi muutu vaikka uskoisi saatanaan tai ihan mihin vaan jumalolentoon. He ovat valmiita uhraamaan tälle sairaalle uskolleen omat lapsensa. Se on sen oikean uskon uhri joka pitää vielä tänäkin päivänä antaa että on oikea uskovainen! Tai he saavat nämä viattomat nuoret haluamaan sen koska ovat syyllistäneet heitä koko ikänsä ja se on juuri se voima joka saa näissä lahkoissa ihmiset uskomaan tähän viestiin. Syyllistetään synnistä jolle asianomainen ei voi mitään eli eikai se syntiä voi silloin olla? Toki voi olla tekemättä sitä mutta jokainen voi kokeilla miltä tuntuu jos ette voisi rakastaa ja saada rakkautta sekä toisten hyväksytää kun teille vakutetaan että se mikä on sinulle luonnolista ja mille et mitään voi on syntiä jonkun tuhansia vuosia eläneet Skitsofreenikon tai muuten mieleltään sekaisin olleen mielestä.

Mihin tällainen nuori voi paeta kun hänelle hymyilevällä naamalla väitetään että se mitä tunnet on syntiä ja jumala vihaa sinua sen tähden. Mitä se tekee kenelle tahansa että opetetaan inhomaan itseeän. Ja entä jos oppii sitten vihaamaan omia tunteitaan kun näkee samaa sukupuolta olevan ihmisen joka vain näyttää niin hyvältä ja itselle tulee taas se kuuma tunne ja se onkin väärin ja jotain kuoleman vakavan pahaa? Jos tällaiseen saatanan palvontaan uskoo niin miten se vaikuttaa normaali ihmiseen? Tai jos on heikko ja jos hänen äitinsä sattuu oleman tämä Soili tai Päivi Räsänen? Toivottavasti kummallakaan ei ole homolasta sillä sitä kohtaloa ei voi kenellekkään toivoa että oma äiti on sydämetön ja julma!

Vieläkö tarvitsee miettiä miksi homoseksuaaleilla on suurempi itsemurha riski vielä tänäkin päivänä kun näitä homoristiretken papittaria päästetetään jakamaan saarnaa joka särkee viattomien ihmisten mielen? Hymyssä suin kuten Päivi Räsänen heidät uhrataan oikean uskon altarille ilman mitään mahdollisuutta puolustatua. Kuinka monta uhria tämäkin järjettömyys on jo vaatinut ja hetken jo luulin että ne ajat ovat ohi. Mitä vielä! KD ja nämä järjettömän uskon papittaret ovat nyt aloittaneet vyörytksen jossa kalpenee pahuus pitkästä aikaa Suomen historiassa. Viimeksi samanlaista oli varmaan sotien aikana, mutta silloin se oli fyysistä. He haluvat että homoseksuaalit nuoret ja lapset kärsivät jotta heillä olisi hyvä olla ja Jumala rakastaisi heitä.

He eivät ymmärrä että ne muutamat tulokset ovat joita näistä puoskaroinneista on tullut johtuvat vain siitä että nämä uhrit sattuvat olemaan biseksuaaleja eli he voivat tukahduttaa palan itseään palvellakseen tätä saatanan lahkoa joka esittäää olevansa lähimmäisen rakas ja Jumalasta.

Olen todella järkyttynyt ja vittuuntunut näihin sydämettömiin ihmisiin. He ovat sairata!

Käyttäjän tuomasheikkila kuva
Tuomas Heikkilä

En tiedä olenko homofoobikko mutta miksi ihmisten pitää tehdä siitä mitä he tekevät vällyjensä välissä niin suuri numero?

Yksilön määritteleminen ihmisenä yksilön seksuaalisuuden mukaan on mielestäni yhtä tyhjänpäiväistä ja hullua kuin yksilön määritteleminen ihmisenä sen mukaan mistä jäätelömausta hän tykkää.

Käyttäjän timore kuva
Olli Kopakkala

No ei siitä tarvitsekaan tehdä isoa numeroa. Mutta se, että jonkun seksuaalista suuntautumista voidaan muuttaa leirillä, kuulostaa aika inhottavalta propagandalta.

Itse olen käsittänyt, että homoseksuaaliksi jossain määrin synnytään ja synnynäisten ominaisuuksien tukahduttaminen johtaisi vakaviin mielenterveyshäiriöihin?

Mutta ihan totta, ei ihmisiä pitäisi käsitellä seksuaalisen suuntautumisen, iän, ihonvärin tai muunkaan tekijän mukaan vaan ihan vain yksilöinä. Noin periaatteessa.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

KD otti mallia homovihakampanjaansa Ruotsista, jossa vastaava puolue sai aiheella palstaa ja ääniä. Suomessa touhu on jo mennyt niin pitkälle, että sellaista ei ole nähty moneen vuosikymmeneen.

Rasismin vastaisella viikolla voisi äsken esittelemäsi kampanjan rinnastaa muihin rasismin muotoihin. Entä jos jokin sakki alkaisi neuvoa, miten voi "parantua" syntyperästä, ihonväristä jne.? Silloin kyseessä olisi rasistinen rikos. Homouden väittäminen synniksi ja varsinkin sairaudeksi on kyllä samanveroinen juttu.

Nuorten ja vanhempien psyykkisiä romahduksia ja itsareita ei kai sitten vielä ole tarpeeksi uskonlahkoissa KD:läisten mielestä, koska "rasismia" ja syrjintää tällä tavalla vasiten lietsovat.

Pertti Väänänen

Onko Katriina tutkinut, mitä Minna Canth opetti lesboilusta?

Käyttäjän timore kuva
Olli Kopakkala

Niinpä. Aika harkitulta kampanjoinnilta tämä vaikuttaa. Muistuttaa ääriuskovaisia, että ketkä ovat heidän puolellaan. Varsinkin kun muut puolueet irtisanoutuvat homofobiasta.

Onhan perussuomalaisillakin käytössä jossain määrin samanlaiset aseet kuin Ruotsalaisella vastineellaan.

Käyttäjän LasseRyti kuva
Lasse Ryti

Voi tietenkin miettiä, miten syntyperäistä tuo homous on ja kuinka pitkälle sitä pitää edistää ja onko se millään tasolla yhteiskunnan edun mukaista. Taisi joku KD tyyppi sanoa, että ei ole sairaus,jos esimerkiksi kaksi naista ei voi keskenään saada lasta, eli ei yhteiskunnan pidä sitä tukea.
Itse hyväksyn tämän tason, omasta mielestäni on ihan ok jos jotkut itse hankkivat hedelmöityshoitoja omilla rahoilla. Taitaa vaan olla tavoitteena se, että muu yhteiskunta rahoittaisi tällaiset asiat, jota en voi hyväksyä.

Käyttäjän Soilihaverinen kuva
Soili Haverinen

Katriina mitä KD:n homovihakampanjaa tarkoitat? Minulta on mennyt ihan ohi, vaikka olen Uudellamaalla ehdokkaana.

Voisitko vielä valaista, millaista käyttäytymistä ihonväri tai syntyperä käsityksesi mukaan aiheuttaa?

Käyttäjän timoelonen kuva
Timo Elonen

On sinulta tainnut mennä muutakin ohi!

Syntyperä saattaa aiheuttaa aivan toisenlaisen puhetavan (kielen). Ei heitä kuitenkaan pidä painostaa eroon syntyperästään, kieltämällä heiltä oikeuksia, jotka kuuluvat kaikille. Sellainen vaikuttaa ihan rasismilta.

Käyttäjän Soilihaverinen kuva
Soili Haverinen

Ainoa varsinainen vihakampanja näiden vaalien alla lienee tähän mennessä ollut SETA:n RAY:n rahoituksella toteuttama Homofobia-kampanja, jossa pyritään mustamaalaamaan homofoobikoiksi kaikki ne ehdokkaat, jotka vastustavat sukupuolineutraalia avioliittolakia.

Elina Laavillakin olisi siis SETAn varapuheenjohtajana ehkä ensin siivottavaa omassa pesässään.

Käyttäjän timoelonen kuva
Timo Elonen

On sinulta tainnut mennä muutakin ohi! Vaikka KD ei virallisesti mitään kampanjaa tunnustaisikaan, niin jäljet johtavat sylttytehtaalle. Onko KD:n piiristä tullut mitään vastustusta ihmisoikeuksien loukkausta kohtaan. Selvästi sinäkin puolustat kyseistä kampanjaa. Olisit heti sanoutunut irti siitä!

Syntyperä saattaa aiheuttaa aivan toisenlaisen puhetavan (kielen). Ei heitä kuitenkaan pidä painostaa eroon syntyperästään, kieltämällä heiltä oikeuksia, jotka kuuluvat kaikille. Sellainen vaikuttaa ihan rasismilta.

Käyttäjän jooel kuva
Jooel Jaakkola
Käyttäjän kaikupohja kuva
Teemu Roni
Käyttäjän eskovirri kuva
Esko Virri

Pelottavaa tuosta tekee se, että tuo on osoitettu lapsille ja nuorille jotka eivät vielä itse osaa (välttämättä) ajatella kriittisesti. Minun puolestani ihan sama tarjoavatko "eheytyshoitojaan" vai ei omassa piirissään tai vaikka ulkopuolellekin aikuisille, mutta saisivat jättää nuorten mielen myrkyttämisen omilla vääntyneillä näkemyksillään rauhaan.

Erityisen tarkkaan pitäisi seurata noiden järjestöjen leiritoimintaa, esimerkiksi rippileirejä, etteivät pääsisi painostamaan vähemmistöihin kuuluvia nuoria.

Käyttäjän katriinakajannes kuva
Katriina Kajannes

Tosiaan, varmaan sinua pelottaa keskustaa äänestävien hihhuleitten seksuaaliohjelma. Jos seksi on syntiä varsinkin perheen ulkopuolella (mutta ei vanhempien ja saarnaajien seksi lapsia kohtaan), niin onko pääministerin valehtelu syntiä ja tuomittavaa. Entä ihmisten tietoinen harhaanjohtaminen propagandan avulla, länsimaiden nopein eriarvoistaminen yms.

Olet varmaan tutustunut tilastoihin lahkojen sisällä tapahtuvista ihmisten sekoamisista, henkisestä väkivallasta ja itsareista.

Käyttäjän eskovirri kuva
Esko Virri

Yhtälailla äärikristillisiä äänestäjiä on Kokoomuksella ja SDP:llä. Jos viittaat lestadiolaiisiin, niin eivät kaikki lestadiolaiset ole mitään fundamentalisteja, suuri osa törmäämistäni on ihan mukavia tyyppejä. Mätiä omenia löytyy kaikista uskontokunnista kuin myös ateisteista.

Nämä tässä jutussa olevat järjestöt tai ainakin osa niistä on muiden herätysliikkeiden alaisia järjestöjä, joiden joukosta kannattajia löytyy kaikille puolueille. Eniten suhteessa kristillisdemokraateille, joiden peruskannattajista monet ovat herännäisiä.

Miksi kaikesta tarvitsee yrittää vääntää vaalikysymystä?

Käyttäjän markolilja kuva
Marko Lilja

Sarah Palinin sanoin "let's pray the gay away".

Käyttäjän olavilaitala kuva
Olavi Laitala

"Kampanjan takaa löytyy:

Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen (SLEY) Nuorisotyö, Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen (SEKL) Nuorten maailma, Opiskelija- ja Koululaislähetys (OPKO), Suomen Luther-säätiö, Suomen Raamattuopiston (SRO) Nuorisotyö, Patmos Lähetyssäätiö,"

Sinänsä aihe on minulle aivan samantekevä, mutta näillä järjestöillä ei ole "kirkon" kanssa mitään tekemistä, tai sikäli ehkä, että "kirkko" ei ole niitä aikoinaan irtisanonut. Nämä ovat jotain äärireunalahkoja, frikkejä.

Käyttäjän timore kuva
Olli Kopakkala

Wikipedia kertoo näin:

"Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys ry (SLEY) on Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa toimiva sisä- ja ulkolähetysjärjestö ja evankelisen herätysliikkeen pääuoman suomenkielinen kattojärjestö."

Tämän takia oletin, että ev.lut. kirkko olisi tuolla taustavoimana vaikuttamassa.

Käyttäjän olavilaitala kuva
Olavi Laitala

Olettaa aina voi, mutta parempi olisi tietää.

Jussi Heino

Hyvältä näyttää Kirkon kannalta eli Päivi ja kumppanit ovat tehneet hyvää työtä. Melkein kaksinkertaistu heti kirkosta eronneiden määrä. Niin sitä pitää Päivi ja KD saa varmaan taas muutaman tuhat kannattajaa ja Kirkko menettää muutamia kymmeniä tuhansia. Mahtaa olla EV Lut kirkko mielissään. :)

Päivi Räsänen ja Soili Haverin ja tietysti hyvät yhteistyökumpaninne ja likaisen työn tekijät: Keep up the good work !

Pertti Väänänen

Kristityn homon armopalkka (eli kirkkaus iäisyydessä) on suurempi kuin meidän kristittyjen heteroiden. Hehän joutuivat kilvoittelemaan tässä asiassa enemmän kuin me. Kristitty homohan joutuu elämään pidättyväisyydessä. Tietenkään kukaan kristitty ei kilvoittele armopalkan tähden vaan evankeliumiin uskomisen seurauksena.

Jumalalle on kaikki mahdollista. Kristityn elämään kuuluu aina risti.

Käyttäjän kaikupohja kuva
Teemu Roni

Minä olen bi-seksuaalinen ja minua sopii yrittää tulla parantamaan. Siinä voi vähän perse paukkua.

Käyttäjän TommX kuva
Tomm Jakob

"Jos murhaaja voi tehdä parannuksen, niin miksei homokin"

Ydinkysymys ei ole, onko homoseksuaalisuus synnynnäistä - se on itse asiassa aivan yhden tekevää. Keskeistä on, että onko se moraalisesti väärin?

Järkiperäisesti argumentoiden ei homoseksuaalisuudesta voi löytää mitään moraalisesti väärää, joten analogia murhaajiin on väärä. Murhaaminen kun on moraalisesti väärin. Sen osoittaminen järkevällä argumentoinnilla on vieläpä suhteellisen helppoa, mutta en ole nähnyt ainoatakaan vakavasti otettavaa argumenttia, mikä tekisi homoseksuaalisuuden tai homoseksuaalisen seksuaalikäyttäytymisen moraalisesti vääräksi. Siksi parannukseen ei ole syytä.

Tämän takia eheyttämisterapiat ovat moraalista väärin tekoa, suoranaista pahuutta sanoisin. Ne tuottavat tarpeetonta tuskaa ihmisille. Ei ainoastaan "terapian" ensisijaisille kohteille, vaan myöskin kaikille vanhemmille, sisaruksille ja ystäville, joille uskotellaan, että toteuttaessaan homoseksuaalisuutta, henkilö tekee jotakin pahaa.

Toimituksen poiminnat